Empresa

Història

Compositub va néixer el 1982 i l'any 1986 es va incorporar al grup SONOCO,. Ràpidament es va situar com a líder nacional en el sector de la fabricació d'envasos cilíndrics de cartró. Amb més de 1.500 treballadors , el grup SONOCO, el formen diverses empreses que tenen activitats que giren al voltant del paper. Tenim les nostres pròpies papereres i centres de reciclatge. Fabriquem tubs de cartró, cons de cartró per a la indústria tèxtil, làmines de cartró i palets de cartró.

El 1999, el grup va decidir buscar una millor localització per augmentar la capacitat de producció, traslladant-se a les nostres actuals instal·lacions a la colònia Soldevila a Balsareny.

Compositub exporta a dia d'avui dia els seus productes a França, Itàlia, Portugal i el Regne Unit, i continua el seu projecte d'expansió.

Valors

El nostre esforç continuat per assegurar la qualitat ha estat indispensable per col·laborar amb clients de prestigi i ser competitius en el mercat actual. Com a líders nacionals en la fabricació d'envasos cilíndrics, les nostres consignes són: Servei, Experiència i Qualitat.

Innovació

A Compositub és prioritària la constant investigació per obtenir més i millors materials que ens portin a productes cada vegada més desenvolupats i sempre amb un respecte clar pel medi ambient. La integració en el grup SONOCO permet treballar in situ juntament amb enginyers que estan treballant constantment en la millora dels processos i materials de fabricació. Alguns materials utilitzats són els papers kraft, cel·luloses, coles, complexos d'alumini, sistemes de tancament en paper, llauna i plàstic, papers verges (Contours, Countrysides, Rigolettos, Stratakolours, etc), membranes termosegellades, peel-off ...

Certificacions

cerificacion webEls envasos de Compositub estan certificats pel prestigiós BRC.

El BRC és un programa de seguretat i certificació de qualitat líder, utilitzat per més de 22.000 proveïdors a 123 països. El BRC és emès a través d'una xarxa mundial d'organismes acreditats. Les normes garanteixen l’estandardització de la qualitat, de la seguretat, dels criteris operatius i de fabricació en pàckaging relacionat amb la indústria alimentària, perquè compleixin la seva obligació jurídica i de proporcionar protecció per al consumidor final.